gvp2016

Gøy på vannet – Påmelding

Haugesund Seilforening inviterer nok en gang til sommerleiren Gøy på vannet – Seiling for alle.

Gøy på vannet handler enkelt og greit om å ha det gøy på og ved sjøen hver dag i en uke sammen med mange andre barn fra 8 til 13 år.

Her er planen:

• Opplæring i sjøvett og sikkerhet
  • Prøveseiling med Optimistjolle og 2-Krona
  • Kanopadling
  • Fisking
  • Bading
  • Grilling
  • Tur til spennende øyer
  • Mer bading

Leiren arrangeres i uke 26, mandag til fredag, det vil si fra 27. juni til 1. juli, altså første uken av sommerferien.

Det blir ikke overnatting. Tanken er at du kan være her og ha det gøy når de voksne er på jobb.

Leiren arrangeres på Lindøy, der Haugesund Seilforening har klubbhuset og båtene sine. Du møter der mellom 8 og halv 9 om morgenen og hentes mellom 16 og 16:30.

Voksne med erfaring fra denne typen aktiviteter har ansvaret, med god hjelp av ungdommer i foreningen.

Gøy På Vannet koster 1.500 kroner. Frokost er inkludert i prisen, du får også frukt og noe å drikke.

For spørsmål, kontakt John Berthelsen på 95 02 99 11 eller
john.berthelsen@haugnett.no